CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Thursday, July 14, 2011

geGiRL & boBoiii..


Assalamualaikumm....
Ermmm...lama gak x update blog nie..cian berhabuk terbiar x de modal nak update n3-n3 terbaru kat sini...
Nak kata sibuk tu xde laa sibuk sangat...lepas Sukan Tahunan hari tu..dah macam release sikit...tinggal nak masuk kelas mengajar mcm biasa jer laa...
So, memandangkan dah lama x keluar buat aktiviti JJCM ataupun buat family xtvt...maka, rutin harian sebagai seorang pendidik laa yang dijadikan modal untuk update blog nie...kira okey laa tu...dah nama pun personal blog...dah tentu x lari dari story2 pasal sekolah n students...;p
Okey, nak story pasal rutin minggu nie..actually x banyak beza pun dgn minggu2 sebelum nie...
Kelmarin hari Rabu, memang agak memenatkan jadual hari Rabu nie...selain daripada jadual yg agak pack...hari Rabu jugaklah hari yg menuntut aku untuk stayback n balik lebih lewat dari biasa...bukan aku sorang jer kott..ramai lagi yg senasib denganku...
Lepas waktu persekolahan tu, ada pulak kelas tambahan "I LOVE MYSELF"...nama jer cenggituh..tapi rasanya cikgu2 kot yg lebih sayangkan masa depan students..sedangkan students macam x ambik pusing psl masa depan diorang...tiap2 minggu pun kehadiran kurang memberangsangkan..;(
Then lepas tuisyen yg berlangsung dari pukul 1.30 sampai 2.30 tu...bergegas plak gi tengok gegirls aku ..a.k.a budak2 Renjer Puteri dengan perjumpaan 2 minggu sekali diorang...
Macam kelmarin , diorang belajar beberapa lagi perkara baharu...mujur laa ada si Sally yang komited tu...tak boleh imagine macam mana tahun depan tanpa dia..;-(
Kelmarin Renjer Puteri aku nie belajar pasal Isyarat Mengesan , Istiadat Panji-Panji dengan nyanyian World Song...




Kawat V Shape semasa Istiadat Panji-Panji
Okey...itu kisah kelmarin...
Kisah aku dengan gegirls...
Hari nie pulak..
Kisah aku dengan budak2 nie..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Kisah aku dengan Boboy Boy  Boboii plakk...hehehe..
Lepas meeting tadi, bergegas plak cari budak2 nie...mula2 tak jumpa..tup2 sayup2 jer bunyi klepak klepung3x...
Intai kat hujung padang tengok2 nampak laa 8 orang budak hitam  boboii nie...depa tengah dok practice kompang...
Err..actually budak2 kompang nie anak2 didik member aku Kak Fida tu...aku terlibat secara bidan terjun jer setelah dilantik jadi AJK Sambutan & Protokol untuk Majlis APC yang bakal berlangsung 25 hb nanti...
Ape bende satu haram pun aku tak tau pasal kompang nie..mujur laa depa dah terror..so senang laa tugas aku...just memantau depa wat latihan sajer laa...hehehe..


Err...selama nie aku dok berkolaborasi dengan gegirls jer..tup2 bila terpaksa jadi bidan terjun nie...macam janggal laa pulok bila berkolaborasi dgn boboi nie..tapi demi tugas..maka kulaksanakan juaaa...;p

Untuk hari nie, depa berlatih sejam jer..tu pun habis merah2 tapak tangan depa dok balun kompang nie...pedih kott kuat2 balun kompang nie...huhuhu...
Nanti 25hb depa akan bersedondon pakai baju Melayu kaler hijau..hehe...
Hope everything will be okay soon..;p
That's all n3 pasal gegirls n boboiiii...;p
Bubyeee!!

1 comments:

HirumaKecil said...

Hamboi2..... suka ayat neh ----->"tapi demi tugas..maka kulaksanakan juaaa...;p"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...