CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Friday, October 29, 2010

sHawL gYPsY

Kali nie Cikgu Ieda nak wat n3 pasal one of my favourite item in my life!! Dah jadi mcm 'addict' plak semenjak 2-3 menjak nie...banyak laa jugak dlm koleksi sekarang nie...
Owhh!! Bende yg saya maksudkan itu adalah shawl yer tuan2 dan puan2 sekelian..;p
Kali nie nak menyuarakan rasa keterujaan saya terhadap 'kejayaan' memiliki 4 helai shawl yg baru yg dh lama saya idam2kan...dok ushar2 kat blog jer nak beli macam mahal sgt harganya...kalo x silap sehelai RM20!!
Tak sangka kunjungan saya ke pasar malam favourite saya telah 'menemukan' saya dgn shawl yg saya cari2 selama nie...
Taraa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yippie!!
Intoducing..
Gypsy Shawls dlm 4 warna favourite saya..
Hitam : Sebab senang nak matchingkan dgn mana2 baju..;p
Merah : Sebab dh terbayang nak matchingkan dgn baju mana..
Turqouise : Because it's one of my favourite colour tOO!! Lagipun saya banyak koleksi baju2 kurung dlm warna nie..
Purple : Of course laa kaler pojaan hati saya juga..
** PS : Frust sbb kaler pink dgn dark brown takde...kalo ade konpem saya rembat skali!!
Jatuh chenta dgn manik2 itu!!
Sgt cool n colourful!!



Dah puas try n sgt berpuas hati..
Kain material t-shirt yg sgt best!!

Yang paling best n paling tepatnya lagi...
Saya sgt BERSYUKUR sebab x 'terbeli' kat blog or mana2 kedai yg harganya sehelai boleh mencecah ke RM35 material yg sama! Pdhal 4 helai nie saya beli dgn harga RM 48...Haihhh...Selamat duit sayaaa...hihihi

1 comments:

SYAI ni said...

beli la kat jalan tar.lagi murah..btw..ilike ur shawl.nanti nak beli gak.hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...