CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Tuesday, October 25, 2011

RHB Easy Pay For Premium Beautiful..semudah ABC !



Iskkk... dalam hati ni menggeletis nak beli PB ni...
Tapi apakan daya, tak cukup duit tunai atau tak ada kad kredit!

Jangan risau...
Korang boleh beli PB secara ansuran bulanan dengan
RHB Easy Pinjaman Ekspress

 
Caranya:
(1) Bawa Mykad
(2) Pergi ke cawangan RHB Easy berhampiran
(3) Staf RHB akan uruskan permohonan - Apply Personal Loan for RM2000
*Kelulusan adalah serta-merta. Duit pun dapat masa tu jugak!


Lepas tu,pilihlah tempoh pembiayaan mengikut kesukaan hati korang. tapi i would suggest for 12 months only... sbb interest cuma kene RM268 (i.e: RM189 x 12 mths = RM268). kalu tempoh panjang sgt mcm rugi la pulak kan. tapi terserah anda. ikut bajet bulanan masing-masing.


So... biler dah dapat duit RM2000 tu, leh la bayar cash kat Cikgu Ieda utk dapatkan PB idaman kalbu tuh (balance lagi RM600 ) boleh jer bayar secara ansuran sebanyak 3 kali kalau dah xde pilihan lain!Then Cikgu Ieda akan poskan set PB idaman kalbuuuu anda..hihi

Bulan-bulan just bayar loan kat RHB bergantung jumlah & tempoh masa yang korang pilih masa apply loan tu. senang & selamat!

So... memang takder masalah la kalu korang nak beli PB secara ansuran walaupun bukan ansuran direct dengan i. in fact, wat loan ngan RHB adalah lebih JIMAT berbanding byr ansuran dgn Cikgu Ieda ( which is RM100 per month dgn Cikgu Ieda & RM58 dgn RHB Easy Pay !)...

So... aper lagi... cecepat amik ukuran badan korang... then contact Cikgu Ieda dgn kadar  segera. Pada yg dekat Cikgu Ieda akan hantar terus kepada anda... mana yg jauh tu, Cikgu Ieda akan poskan (Free Postage).



Contact segera: Cikgu Ieda  017-6776001

2 comments:

Aidanisme said...

as slm.. u boleh ambil tp mesti credit kan nama blog i ok.. anyway welcome to hai o world!! ^_^

Syahida Che Ani a.k.a Cikgu Ieda said...

tq aida..saya bdk baru belajar..;-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...