CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Wednesday, March 16, 2011

kaSi teBas ajeR...

Dulu, masa mula2 ada anak lelaki..masa umur dia masuk setahun jer dh mula pening mcmane cara nak gunting rambut anak aku nie..nak gunting sendiri tak pandai+takut2..pulak tu, dia sndiri pun rimas nak tahan kepala dok diam2 time nak gunting rambut...maklumlah selama nie dok bela anak dara jer..simpan rambut panjang sebab suka tengok bila anak dara sendiri bertocang,pakai riben,klip rambut segala...
Dulu2 masa x reti nak bawak pi kedai gunting..kami laa sendiri2 tarah rambut anak teruna kami yg sorang tu...kalo abah dia guntingkan,ada senget2 sikit kami aku yg tolong trimkan..begitu jugaklah sebaliknya...
Now, dia dah besar sket..kami dah biasakan dia gunting rambut kat kedai gunting...tapi...
.
.
,
,
,,
,
,
Bukan semua tukang gunting dan kedai gunting rambut dia nak tau takkkkkk??..kui3x..
Satu2nya kedai gunting rambut yg dia x nangis nak masuk ialah kedai gunting rambut India kat Tg Malim..pernah kitorg bawak dia masu kat kedai Cina ngan India kat Selayang nie..dia bantai melalak x hengatttt!! Terus cancel niat nak gunting rambut dia...
Nak dijadikan cerita, memandangkan hubby dah lama x cuti..asyik keje jer 7 hari seminggu..so, dah agak lama jugaklah kami tak balik Tg Malim umah MIL ku itu..so, korang bayangkanlah selama tempoh itulah rambut anak bujangku itu tak bertarah2..huhu..
Macam nie...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Amacam panjang tak??
Sikit lagi nak lawan rambut pak lang dia..huhu
Pagi tadi heret jugak budak neh pi kedai gunting rambut yg dia biasa kat Tg Malim tuh..
tapi muka tetap cuakkk..maklumlah dah lama x berkunjung ke sini..haha
Kelakar betul anak teruna aku nie..masuk saloon mahal2 ada amoi2 cun tak nak tau..nak gak mai kedai kokak dgn bhaiyya dia tuh..haha

Jeng3x..cuak gilak muka kamuk!


Tarah jgn x tarah!
Dia tadah jer kepala ..haha
Dah okey sikit..;-)

Kelakar pun ada tengok si kenit nie dok kat atas kerusi tuh..dengan berselimut satu badan pastu tergaru2 sebab gatal2 dgn rambut yg baru gunting tuh..hehe..
Tak kisah laa kat mana kamu nak gunting rambut kamu nak oiii...yg penting bergunting..mama dgn abah kamu laaagiii suka sebab save budget kalo gunting rambut kat kedai2 mcm nie..kalo dibuatnya kamu nak kat Saloon A CUT ABOVE jer memanjang..ape kessss??Kwang3x..

4 comments:

Lyaa Suriany said...

feh
comel tgk muka cuak die
heeeee

azalyea said...

hahaha..kelakor laa lyaa nehh..
akak tahan perut jer nak tergelak tgk muka dia time tuh..heee..-)

HirumaKecil said...

Hamboi2.... Sibok je nak snap... mesti bhaiya tu cuak.. haha..

azalyea said...

adam: hahaha..of course laa mula2 akak wat kuaq kamera muka bhaiya tuh cuak giler beb! tapi dh lama2 dia dh tak heran dah..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...