CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Sunday, September 5, 2010

LiQuiD eYeLiNer ? saYa faiL lagii..huhuhu

Pagi tadi,kan...kitorg kuar laa jalan2 dlm misi utk mencari brg2 utk menyambut raya...for me..konon2 laa nak sambar tdg or shawl sehelai dua utk melaram pagi raya nanti...owh!Sudah tentulah pilihan saya hanya ke pasar pagi yg berhampiran dgn umah saya nie sajer..x mampu or lebih tepat lagi sayang duit laa nak melabur beli tdg2 berjenama yg mahal harganya...cukuplah sekadar membeli tudung standard pasar malam atau pasar pagi jer...yg penting saya suka dan selesa memakainya...
Ermmm..tapi saya x jumpa pun tdg ikut kaler yg saya targetkan tu...dah laa umat manusia ramai giler..terpaksa mr hubby parking jauh sket dari biasa then menapak laa dgn gigihnya kitorg ke sini...dh xde tu..balik jer laa...kene plak perut saya meragam masa kat situ..memulas2 mcm contraction nak bersalin pun ader..haihh!! Terkocoh2 ajak hubby gi cari toilet yg terdekat...ermm,dekat x dekat sampai ke Giant jugaklah mr hubby turunkan saya utk ke toilet...
Fuhhh...leganya bile dpt 'lepaskan hajat'... wakakaka...
Saya suspect mesti sbb makan nasi beriani yg beli kat bazaar Ramadhan ptg semalam...huh!Serik dah nak beli kat situ lagi...
Then alang2 kat Giant tu merayau laa pulak kat Guardian...sajer jer masuk konon2 nak cuci mata..tup2 'tercuci' plak purse saya yg isinya x seberapa nie...
Ala..beli nie jer semata2...tu pun tanpa motif yg jelas! Hahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Setelah sekian lama x beli n guna liquid eyeliner...hari nie saya gatal2 tgn pi ambik then bayar bende alah nie...
Saya beli Liquid Eyeliner - Black dari Silky Girl yg berharga RM16.10 nie...konon2 balik nak projek ukir dan tenyeh laa...geram sgt tengok pompuan2 yg mabeless matanya berukir dgn liquid eyeliner nie...jeles makkk!!


Tapi..
Malangnya saya FAIL lagiiiiiiiii....
Huhuhuhuhu...
Terketar2 time saya nak apply bende nie..pastu kan...belum sempat kering dh bersememeh ink masuk dlm bijik mata saya bergenang dgn air mata...uwaaaaa!!
Dah laa pedih mata sampai berair2 menahan bijik mata terjegil gitu...belum aper2 berkedip sikit jer mulalah inknya mencair then masuk ke 'kolam' bijik mata saya...huhuhu
Pastu kalo silap lukis nak padam balik mmg susah berbanding glimmerstick yg saya biasa guna..
Sudahnya rupa saya dah macam anak panda yg baru kuar hutan !! Hahahaha...
Segan nak letak gambar mata takut korang mengigau x lena tidur malam nie..mauahhaaha...
Tapi takper...saya akan try jugak sampai laa saya dpt membiasakan diri dgn bende nie...orang kata..."practice makes perfect!"..nak kene selalu praktis laa nie..;-)
PS: Liquid Eyeliner Silkygirl nie sangat bagus kualitinya walaupun harganya murah..kaler pun pekat melekat n tak payah nak alit banyak2 kali...bagi yg dah master dgn teknik pemakaian liquid eyeliner nie saya sarankan try brand nie...org kata x semestinya brg murah x berkualiti,kan? Really like it n sgt berharap suatu hari nnti saya boleh apply bende nie tanpa ada simptom2 Parkinson dlm diri saya...
Insya Allah

1 comments:

Nurfatin Liyana said...

saya baru je grab eyeliner ni semalam.
baru nak mencuba, means beginner lah. hehe.
yup, practice makes perfect. walaupun harga murah berbanding jenama lain, tp dia punya liquid tu sgt cantik. kalau dah expert confirm lagi cantik mata dia pakai ni :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...