CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Sunday, December 19, 2010

mY puRpLe's daY..

WeehoOOO..!!
Lamanya tak kepochi2 kat blog nie...kehabisan idea sudaaa mau update blog nie..;-(
Kali nie empunya blog nak letak gambar2 empunya blog yg serba purple kat sini...;p
Sorry kalau ada sesape yg x berapa berkenan nak tengok gambar2 I yang banyak lagi stereotaip pose nya! Xde bakat nak pose kiut2 macam org lain...lagipun dah 'kertu' macam x relevan jer nak wat aksi2 mulut itik macam bdk2 sekarang suker buat tuh!!
Jadi,adalah dinasihatkan..bagi sesiapa yg x suka a.k.a NYAMPAH nak tengok muka2 owner blog kat sini...silalah keluar dengan secepat mungkin dari sini..huhuhuhu..
Anak teruna I pun dh 'kalis kamera' + immune dgn habit mamanya nie..
Redha jer laa yer nak!
Masa mama muda remaja dulu xde chance nak pose cengginih sbb zmn tu xde phone atau kamera yg canggih2 mcm skrg!
Owhh!! Aksi peberet lagii..
Aksi nie saja yg terdaya dilakukan bagi mewujudkan aksi ceria dlm gambar!

Lentok plak!

Tayang pipi debab!

Okeh!
Gambar last utk Hari Ungu Saya..
Sekian terima kasih!

2 comments:

Lyaa Suriany said...

akak
purple sesuai ngna akk..
cantikkk

azalyea said...

lyaaa..x sgka lyaa masuk skali lagi ke blog akak!!
terharu nie..siap bg komen lagi..
tq my dear adek cumill!!!..
lyaa lagi cantik kebabommsss..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...