CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Wednesday, February 23, 2011

PERJUMPAAN MINGGUAN PANDU PUTERI SMKIH

Hari nie Rabu, mcm biasa 2 minggu sekali kami akan adakan Perjumpaan Mingguan Pandu Puteri..
So, macam biasa buat perjumpaan kat Laman Intelek..still aktiviti indoor sahaja! Masih belum start dgn outdoor xtvt macam kawat kaki..Insya Allah, perjumpaan akan datang dh kene buat xtvt kawat yg basic2 neh..biasakan diorg supaya xde laa jadi “Puteri Lilin” sepanjang masa!

So, hari nie aktiviti kami ialah lebih kepada Ilmu Simpulan dan Ikatan..lebih kepada ikatan gajet iaitu tripod..kredit to member sepasukan Kak Anim yg bawak balik ilmu yg sgt berguna masa dia attend course Pembinaan Gajet kat SMK Taman Melawati on that day..tq Kak Anim!!;-)

Budak2 pun Nampak teruja dan interested nak belajar lesson today..maybe sbb sebelum2 nie x sempat nak buat ape2 xtvt sebab kekangan masa dan meeting,taklimat segala!

Jom layan gambar2…














1 comments:

Lyaa Suriany said...

akk
heee

lya baca belog akk dlm senyap jek..

terharu bila ada cikgu yg sanggup baca belog lya tu
thnks akk sbb link lyaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...