CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Saturday, April 2, 2011

Bersiaran dari Teluk Senangin,Lumut..

Weekend kali nie kami curi2 peluang utk keluar dr kesibukan bandar Selayang. Decided untuk bercuti di suatu tempat yg boleh merehatkan minda dan melupakan buat seketika kerja2 yg x pernah habis kt skolah tu. Ermm,nama jer nk lari dr beban keje tp sbnrnya smpai skrg pun beg kerja semedang jer kat sebelah aku nie. Gigih nk jln2 cuci mata walaupun keje2 bnyk yg terbengkalai. Malas nk stress sgt psl keje sbb slma nie pun pulun buat keje mcm nk pengsan smpai kesihatan sndiri terabai. So i think skali skala kene jgk keluar dr kebiasaan dan buat something yg boleh menceriakan diri sndri n spend time with family, nie sebenarnya kami konvoi 5 buah kete dgn member2 hubby bdk2 perodua.kami lepak stay kat Teluk Senangin . First time smpai cni sbb dulu klau ke cni kmi stay kt Teluk Batik. Not bad laa kwsn nie tp rasanya Teluk Batik lg cun kott. Okey laa,just nk wat quick update. Nk kene bersiap2 utk ke bandar Lumut shopping ckit2 brg2 yg mmpu dibeli.hihihi. Dari ctu akan straight back to Selayang. Nanti2 aku letak gmbr2 stok kombo kat cni kasi korg muntah ijou. Huhuhu. Jmpa kt n3 akn dtg. Bye.

1 comments:

HirumaKecil said...

Cepat la upload... x sabaq nak muntah ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...