CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Wednesday, October 6, 2010

uYa's & paDeL enGagEmenT - eDiT veRSioN

Hohhooo...n3 basi+lemau sudahhhh...
Baru terhegeh2 saya nak update story majlis pertunangan my sis Uya dgn her beloved boyfie yg sekarang dh pun selamat bergelar psgn tunag..congrats to both of u!!
Banyak sgt gambar yg nak ditayang kat sini..tapi sbg intro or muqaddimah utk story pertunangan diorg nie...saya kasi tunjuk dulu gambar2 yg dh diedit oleh adik sepupu saya si Ameen Deen bakal engineer pd suatu hari nanti..Insya Allahh..n thanks for the good job!
Time kenduri kawen nie boleh laa tolong snap2 lagi...hehehe
Okey..majlis nie berlangsung dlm keadaan yg sederhana tapi meriah sgt2 pd 16 September yg lalu...
Seronok sbb semuanya kami usahakan sendiri dan hasilnya sangat memuaskan hati..Alhamdulillahhh..
Jom layan gambar2 edit version nie dulu..lps2 nie saya akan review plak gambar2 lain sekitar proses n hari berlangsungnya majlis tersebut..
.
.
.
.
.
Uya n Padel
Congrats!!!
Semoga kekal ke akhir hayat..amiinn..
Suker bangat dgn gambar nie..
X sangka kat bawah pokok asam jawa nie pun boleh menghasilkan scene yg menarik mcm nie..
Kredit to encik photographer skali lagii...;-)
Pastu kami beramai2 tumpang bergambar kat jiran belakang umah mak kat kampung tu..
Si Ameen jugaklah yg cadangkan tempat nie..nampak unik+klasik katanya..
Hasilnya...memang superb sbb terserlah ciri2 tradisionalnya..
Kasi chance possing dgn kwn2 plak!

Okey...
now kasi chance utk pasangan tunang nie feel japs!

Dan lagiii...

Bajet2...muakakakakkkk

Owhh..like this one tOO...




Okey..tamat!
Nantikan n3 akan dtg dgn lebih gambar2 majlis pertunangan Uya n Padel nanti...
Tata titi tutu..

2 comments:

puteri87 said...

cantik la gambar..hehe..

azalyea said...

puteri, a'ahh..kitorg pun suka dgn gmbr2 tu..semua idea adik sepupu kitorg laa srh ambik gmbr kat umah lama tu...nampak klasik kan??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...