CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Monday, October 11, 2010

saYa ke buTik aVoN ...

Nak wat quick update jer mlm nie...sajer nk bg ada gak n3 terkini everyday...
Ikutkan biji mata nie ngantuk...badan pun penat,sakit tulang belakang,sakit betis,sakit tumit segala...
Dalam kepala otak nie pikir nak letak kepala n terus 'belayar' jer...konpem kalo baring terus terlelap then esok pagi kul 6 baru tersedar! Huhuhu...
Dah-dah-dah melalut yer Cikgu Ieda!!
Sila kembali ke pangkal jalan!;-)
Pagi Ahad yakni pagi kelmarin saya ajak mr hubby + angkut anak2 pi butik Avon utk settlekan kredit bulan lepas...then ambik lagi barang2 yg member2 n jiran2 order..
Jom tengok ape hasil pembelian semalam..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saya ambik order meber2 + brg2 sendiri..
4 bra ( 1 saya punya), 7 glimmerstick eyeliner ( 3 saya punya), 2 luxury eyeliner, 4 lipgloss( 1 saya punya), 3 lipstick, 2 maskara ( 1 saya punya), 2 perfume ( 1 saya punya) then tote bag n water tumbler dan compact powder utk saya juga...
Pendek kata banyak brg sendiri dr order member2..hehehe
Total pembelian : RM274.35




Okey, sekian n3 psl saya dan Avon..-(", ")

4 comments:

fittiariri said...

pakai make up avon besh x?

azalyea said...

fitri, so far serasi jer dgn saya...skrg pun foundation,make up base, compact powder, blusher,maskara, lipgloss saya setia dgn avon..bkn sbb saya dealer tp sbb saya pun pengguna setia produk nie..belum try belum tau,kan??;-)

puteri87 said...

waa..bestnye..barang Avon memang best,sume bra Puteri beli kat Avon je..sebab selesa..hehe

azalyea said...

puteri sayang..
betul tu..akak pun bra semua pakai avon jer..sgt puas hati x mau tkr yg lain dah..lgpun design dia banyak yg cantik2..slalu kuar yg baru plak tu...kalo mekap akak paling suka eyeliner glimmerstick blackest black tu...taknak tukar yg lain dh..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...