CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.0176776001

Tuesday, October 25, 2011

Amende Korset Premium Beautiful Tu Ekk ?

Alhamdulillah, semenjak Cikgu Ieda declared secara terang-terangan penglibatan Cikgu Ieda dalam bizz nie, dah ada 2 orang rakan sekolah dan 2 orang individu yang  x dikenali hantar sms dan bertanya via email berkenaan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL nie..
Oleh yg demikian, Cikgu Ieda  nak berkongsi laa tentang apa itu Korset Premium Beautiful...n3 nie dedicated khas untuk reader kat luar sana yg masih blurr atau x dpt gambaran tentang produk yang sangat efektif nie.. read until the last word okehhh??
PB sebenarnya adalah corset yang terdiri dari 3 bahagian iaitu:
 1. Long Bra (Coli panjang)
 2. Long Girdle (Seluar dalam panjang)
 3. Waist Nipper (Bengkung)
Bentuk 1 set lengkap adalah seperti gambar2 di bawah :
Long Bra

** Cikgu Ieda paling suka yg nie...memang melekap terletak cantik jer dengan badan..boleh nampak perbezaan sebelum dan selepas pakai..kalau pakai gi kerja tu memang selesa habis laa..nak pakai baju kurung or kebaya pun confident jer sebab lemak2 kat bawah ketiak dgn lebihan lemak yang menggeleber kat perut boleh disembunyikan dlm jangka masa pendek dan dalam jangka masa panjangnya boleh membentuk bahagian atas badan yang cantik.
Malah, cup coli juga terletak cantik dan sangat selesa dipakai..postur badan pun xde laa nak membongkok mcm sebelum Cikgu Ieda pakai dulu..

Ciri-ciri dan Fungsi:

 1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
 2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
 3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
 4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
 5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
 6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
 7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
 8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Long Girdle
 
** Yang nie laaaagi Cikgu Ieda sukerrr...!!
Sebelum nie memang tiap2 hati pergi kerja n kalau keluar tu Cikgu Ieda akan pakai girdle..tapi bukan girdle PB nie laa..memang dah jadi wajib plak pakai girdle maklumlah dah kahwin n beranak 2 nie banyak part2 yang perlu disembunyikan..so, bila dah pakai PB nie..dah xnak dah pakai girdle2 yg lama sebab memang jauh sgt bezanya. Girdle PB nie pun melekap elok n dia akan push up bontot atau lebihan2 lemak yang lazimnya dikenali sebagai 'bontot jatuh' (ekekeke).. x cantik laa kalau nak pakai nak2 lagi jeans kalau bontotnya menggelebeh jer kan? Dah pakai nanti boleh tgk kesan dan perbezaan yg ketara serta merta..nak lagi efektif..pakailah setiap hari n punggung akan terbentuk dgn cantik..Insya Allahh..;p
Satu lagi tiada lagi masalah peha melecet sebab pergeseran isi kedua-dua belah peha sebab kainnya sgt berkualiti dan lembut pada kulit.

Ciri-ciri dan Fungsi:

 1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
 2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
 3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
 4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
 5. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
 6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
 7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
 8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
 9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
Waist Nipper

Ciri-ciri dan Fungsi:

 1. 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
 2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
 3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
 4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
 5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
 6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

So buat kawan2 yang bertanya ataupun masih blurr tentang PB nie,didarap n3 kali nie memberi maklumat yang berguna untuk anda semua.
Produk ini juga tidak memerlukan anda untuk " Crash Diet" atau berlapar untuk mendapatkan bentuk badan yang anda inginkan. Cuma anda perlulah memakan makanan yang sihat dan seimbang mengikut keperluaan bukannya nafsu makan.


Ok semua..apa yang ditunggu lagi. Marilah kita memakai corset ini untuk kehidupan yang lebih CANTIK & SIHAT.
Hubungi saya 017-6776001

atau

Email 

cikguieda@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...