CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Monday, October 25, 2010

i'M 30 tOdaY!! soB3x..

Yeehaa...!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hari nie 25 Oktober 2010
And i'm turn 30 today!!
"Selamat Hari TUA " yer Cikgu Ieda..;p
Sangat2 happy sebab ramai sangat kengkawan n students yg ingat n wish "happy birthday" kat aku hari nie...
Paling x boleh lupa masa masuk 5SC4 diorg siap bangun nyanyi lagu Happy Birthday To You lagi...ahahaha...speechless cikgu dgn gelagat korang tadi tau!
Kalo cikgu dpt 'menghidu' plan korang tadi konpem cikgu cepat2 bwk kuar kamera then rakam video masa korang 'menyumbangkan' suara nyanyi utk cikgu tadi...
Really appreciate it!! Thanks my dear students!!
Love you all...
Bile kenang2 balik teringat plak setahun yg berlalu masa x-students aku dak2 5Geo1 last year buat surprise bday party utk aku...sanggup gi beli kek then pakat2 masak semata2 nak sambut bday cikgu...thanks sgt2 buat korang tau!! Miss that moment! :-(
Ape2 pun xde plan nak sambut bday lagi...kalau nak sambut pun maybe mcm tahun lepas...buat kecik2 ajak jiran2 tetangga dtg buat doa selamat n baca Yaasin sikit then masak sendiri wat jamu tetamu makan2..
Insya Allah...dgn pertambahan usia nie..komitmen n tanggungjawab pun makin berat...mcm2 azam tanam dlm hati nie...harap2 bisa terlaksana dgn jayanya...
Konon2 nak matang sikit laa...xnak hot tempered sgt dgn hubby n anak2...hrp2 termakbullah azam bday tahun nie..
PS : Kalo nak nampak 20-an jer sepanjang masa boleh tak?? Anda ada rahsia?? Meh laa kongsi dgn saya... hahaha

2 comments:

puteri87 said...

waaa..selamat Hari Jadi ye... :) Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..hehe

azalyea said...

thanks puteri!! Aminn Ya Rabbal 'Alaminn...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...