CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Thursday, November 11, 2010

aKu buKanLah suPerMannnn....

Aku bukanlah Superman..
Aku juga bisa nangis..
Jika kekasih hatiku..
Pergi meninggalkan aku..
Ayahku selalu berkata padaku..
Laki2 tak boleh nangis..
Harus selalu kuat,harus selalu bisa..
Harus selalu selalu bisa tahan mati..
Yeahh..Nie laa anak teruna aku nan sorang!
Bile takde keje..dia dok sorang2..senyap2 sorang2 kat bilik belakang..ada jer laa kejenye..huhuhu

Ini idea dia sendiri..takde sesape yg ajar!
Time aku sibuk2 dok pulun keje2..dia plak dok pulun spender akak dia! Huhuhu..
Sabor jer laaa...pastu terkangkang2 berjalan dtg tunjuk kat kitorg kat depan hall nie..
Serentak jer kitorg bantai gelakkan dia..
Terus aku sambar kamera snap laa..tunggu ape lagi?? Hahaha..





Spender ijau yg menjadi pujaan hati dia!

Mujur ko tak pilih kaler pink polka dot dik!! Huhuhu..


Lagi org gelakkan dia..lagi menjadi2 laa dia..;-)

Close up gambar terlampau!

Huhuhu..
Lu pikir laa sendiri...

2 comments:

nora rashid said...

isk2...pakai spender sapo la tu? hok mama ke?..hahaha

azalyea said...

wehh!!noya...
don't play2 haaa..tu spender kakak dio laa wehh..tk tau laa mane dpt ilham dia pakai gitu..terpengaruh dgn superman bakalih...hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...