CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Thursday, March 17, 2011

kaPSuL paTi haLia NiGhTriEm dUniA heRbS

Wokehh...kali nie nak share sikit pasal produk yang baru dan sedang aku amalkan dlm seminggu nie..
Belakangan nie..sangatlah terperasan bahawa diri ini semakin mengembang dengan progresnya! Nak2 lagi kat certain2 part mcm perut, pinggul, lengan dgn dagu..-(
Owhhh...kadang2 terasa jugak yg ada baju2 n kain2 yg dah mula mengetat...sendat sana-sendat sini!
Paling terkini, terkejut beruk sendiri bila timbang berat badan kat Ikea minggu lepas dan jarum penimbang dah menunjuk kepada angka 60kg!
Huwaaaaaa....last timbang kat PSS hjg tahun lepas baru 56.5 kg! Mendadak gilerr peningkatan berat badan aku nih! Huhuhu..
Maka semalaman gak laa tidur tak lena takut makin meningkat dan meningkat dgn jayanya! Bukan aper..rasa rugi laa pulak banyak baju2 yg bakal tak muat sekiranya berat badan terus naik secara berterusan!
Laluuu...terus ambik keputusan nak beli produk nie..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kapsul Pati Halia Nightriem Dunia Herbs
Sebelum nie dh tau pasal produk nie via Majalah Mingguann Wanita..
Tengok testimonial dari pengguna sangatlah menggalakkan dan mengujakan!
Then ada jugak terbaca kat blog Cik Zira psl dia menurunkan berat badan dia dgn produk nie..lagi laa rasa teruja!
Beli nie kat Selayang Mall dgn harga RM32 ( 100 kapsul)


Kat atas tu benefits dan juga cara2 penggunaan produk nie..
Selain dari nak turunkan berat badan, teringin gak nak buang angin2 yg banyak kat dalam badan nie..;p






Telan 4-6 kapsul sebelum tidur tiap2 malam..
Tapi aku telan 4 bijik jer..

Setakat nie dah 3 malam aku amalkan pil nie..
Setakat nie seperti yg aku dah sedia maklum, memang setiap pagi aku akan ke tandas n akan berlaku sedikit 'cherry-berry'...kene ulang 2x pi toilet baru laa hilag memulas kat perut nie...
SO far okey laa..sebab dlm cuti sekolah..dah start keje nanti tak tau laa mcmana pulak...jenuh gak kalo asyik nak ke toilet nanti..haru2x!
Tapi aku perasan, selera makan memang berkurang sikit sejak amalkan produk nie..kalo dulu nasik mesti pekena 2x sehari...sekarang nie sekali jer aku makan nasik..kadang2 tak makan langsung tapi aku gantikan dgn makanan lain mcm bihun, mee or makanan berkuah..
Tengok laa nanti macamana ada perubahan ke tak..
Harap2 ada perubahan laa sebab dah banyak jenis jugak produk2 menurunkan berat aku try..masalahnya hangat2 tahi ayam semuanya..guna 2-3 kali pastu tinggalkan sepi kat dlm almari tuh..hahaha

9 comments:

cik fa said...

why you xtry herbalife

Kasih Ibu Arif Atan said...

Salam ziarah, saya baru start semalam, mmg lawas buang air besar best sangat2~!

Anonymous said...

berkesan ke?

wawa syaida said...

saya pun ngah try...memang berkesan

Norashikin Ekin said...

saya baru try jgk. berkesan

Norashikin Ekin said...

sy pun baru try jgk.. tgu resultnya...

aidah said...

Kata org herbalife ada bhn kimia terlarang

Norasikin Che Weel said...

Ape perbezaan nightriem ngan nt fat??

Norasikin Che Weel said...

Ape beza nightriem n nt fat??Tlg jelaskan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...