CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Saturday, March 26, 2011

cOloUrs oF sPM 2010

Ada kelapangan masa nie, nak letak gambar2 masa hari pengumuman keputusan SPM 2010 hari Rabu yang lepas...sebagai salah seorang yg turut menyumbangkan tenaga untuk mendidik budak2 SPM tahun lepas, of course laa aku sangat teruja..malah aku sendiri pun turut terkena tempias berdebar2 masa malam sebelum result diumumkan...Alhamdulillah, 100% pelajar dari kedua2 kelas yg aku ajar LULUS Bahasa Melayu..subjek yg aku ajar selama 2 tahun dgn mereka..rasa bersyukur ke hadrat Ilahi sebab sebelum2 nie ada seorang pelajar perempuan Cina yang memang tak pernah lulus BM. Mungkin dah rezeki dia kali nie dia lulus BM...rasa happy sgt2 dari aspek tu..tapi a bit frust sebab ramai pelajar yang aku target dapat A untuk subjek aku nie tak dapat capai target! Kebanyakan hanya dapat B+ sahaja! Apa2 pun aku dah berpuas hati dan taknak salahkan diorang sebab aku tahu diorang tentu dah cuba untuk buat yang terbaik demi masa depan diorang sendiri..Ramai jugak yg tak puas hati dan sms meluahkan rasa 'bersalah' terhadapku..tapi aku ingatkan agar diorg terima saja ketentuan tu dgn redha..maybe ada hikmah di sebalik semua nie..
What ever...sangat happy sebab daripada 84 orang pelajar dari dua buah kelas,semuanya LULUS BM...makanya, kalau dah LULUS BM..secara automatiklah mereka akan LULUS BM dan layak mendapat sijil SPM...dan paling menggembirakan, dari jumlah tu, seramai 17 orang berjaya menghadiahkan aku dgn "A" untuk BM..tahniah dan terima kasih buat yg berjaya..buat yg tak berjaya, terimalah dgnn seadanya..;p
Okey..jom tengok gambar2 best students yg dapat straight A's dulu..
Erm..kalau tak silap tahun nie ada 17 orang dpt straight A's...betul tak Kak Fida?? Kalau salah tolong betulkan yer??




Budak2 gegirls aku yg comei2 lagi ayu2 berbaju kurung!
Sejuk mata memandang dgn berbaju kurung kain cotton +bertudung mcm nie..so sweet!

Suspens!

Berkongsi kegembiraan dgn family!

Yg nie plak dah mengalahkan nak ngadap tok kadi!
Haziq2x..dh macam nak akad nikah rupanya!
Nie salah seorang student saya yg turut menyumbangkan A ..tq!


Anak2 dara cun nie pun penyumbang A juga utk BM yg saya ajar!
Berbaloi rasanya pengorbanan dan tunjuk ajar selama nie..;p

Puan Penyelaras Tingkatan 5 yg bz on that day!
(Lepas nie kene marah lagi laa aku masukkan gambar dia kat sini!) Hehehe..

Leng chai2 SC3 SC4..;-)

Last but not least..sesi bergambar beramai2..;p
Sayang uols semua my students!

2 comments:

Lyaa Suriany said...

congrats akk..

suka bila tgk penat lelah tu berbaloi kan

azalyea said...

betul tu lyaa..rasa terbalas segala penat lelah selama nie..mcm tu laa jgk agaknya perasaan cikgu2 kita kat sekolah dulu kan?? syukur Alhamdulillahh..;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...