CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Sunday, March 20, 2011

hOt aiR baLLoON feSTivaL 2011 puTRajaYa

Lagi gambar2 fresh from the camera..ngeee..semenjak 2-3 menjak nie cepat bebenor nak meng'update' n3-n3 baru kat blog nie..mentang2 laa cuti sekolah..haha..tapi esok dah start sekolah semula, mesti bz dgn keje2 sekolah semula laa lepas2 nie..sigh!
Okey, kali nie nak bawak korang tengok belon..bukan belon biasa2 mcm kat birthday party tu yer kengkawan sekalian..tapi hot air balloon atau dlm bahasa Melayunya belon udara panas...destinasinya mestilah kat Putrajaya,kat Presint 2...
Dapat tau pasal festival nie via iklan kat TV..then terus google cari info pasal nie..dah jadi acara tahunan sebenarnya festival nie kat Putrajaya...start dari 17 Mac- 20 Mac 2011..hari nie last day laa...plan nak pergi semalam tapi hubby OT then balik umah dah sampai kul 5...kebetulanlah pulak petang2 sekarang musim hujan,so tertangguhlah niat kami nie...so, pagi tadi awal2 kejutkan anak2 bersiap2 ke sini...kami konvoi 2 buah kereta dgn Uya n Padel sekali..jumpa kat Presint 2 terus..;p
Kami bertolak kul 9 pagi dari rumah+ sesat barat segala then sampai laa kat sini dalam kul 10.30 pagi...dari atas jambatan dah nampak belon2 nie..sangat teruja! Anak2 teruja, mama dgn abahnya pun tumpang gembira! Hehehe..
Yang nie snap dari dalam cermin kereta sahaja...masa nie tengah jammed giler sebab umat manusia berpusu2 nak datang tengok bende alah nie(termasuklah kami!)

Comel!

Mujur senang nak dapat parking kereta..turun jer terus pesan kat hubby snap gambar semaksimum mungkin! Wakakaka...penat2 aku charge bateri kamera digital sebelum keluar tadi..yg hubby plak wat lawak angkut DSLR kemain lagik...mana tau bateri tinggal satu bar sajer! Tu pun terkelip2 hidup segan mati tak mahu! Adoiyaiiiiii!!!
Nak nangesss jer tengok sana-sini org angkut DSLR kat leher masing2..-(


Masing2 muka teruja + gembira sebab dapat bergambar dari kejauhan dgn belon biru ittew!

Nah! Ambik sekeping lagiii...;p

Khusyuk gilerr!!

Owhh!!Yang ini lagi bangga giler dowhh...
Aku junjung belon besar itu! Gagah perkasa giler aku..hehehe
Sebelah tangan plak tu! Gimme a claps!!!

Tapi kegembiraan kami tak lama..tak sampai 15 minit sampai, diorang dah turunkan dan 'kempiskkan' belon2 tu..rupa2nya seawal kul 8 pagi diorang dah naikkan belon2 nie bertukar2 ganti! So, setibanya kami masa tu, dah time diorg turunkan belon2 nie..nak tunggu boleh..tunggulah sesi kedua..kul 4.30 petang kang sampai 9 malam! Hoihhhh..tak kuasa aihh aku nak tunggu..dah laa budak2 start meragam..panas+lapar+dahaga+ngantuk! Aku pun tak kuasa sebab memikirkan esok dah start bekerja semula...so, kul 2 petang hujan turun lebat giler..terus decide utk balik....

Pendek kata, festival nie memang best nak2 lagi utk bagi peluang org ramai mendekati acara nie..penganjurannya setahun sekali amatlah dialu2kan...
Chewahhh!! Tetiba plak aku aplikasikan ayat2 cikgu BM kat sini..siap buat konklusi lagi...wakakaka...

2 comments:

* f i f y said...

heehe..
sy pn pegi sane sis..
tp cian.. pegi pkl 10mlm..
tinggal 2 hot belon je..
huhu

azalyea said...

laa iye ker??bila fy pegi sana?? kalo jmpa dgn akak boleh snap gmbr same2..hehe..tapi kalo jmpa pun mesti akak segan nak tegur fy takut fy tak kenal akak..;-)
cian kat kita kan??pegi sana sempat tengok belon yg dah nak kempis jer..huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...