CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Saturday, April 30, 2011

yeaYY!! Ariana Long Skirt sudah sampaiii...

Dalam 2 minggu lepas dok godek2 kat blogshop yg jual long skirt, terpandang laa pd satu plain skirt nie..kat dlm Chantekdress Blogspot..nama skirt tu Ariana Long Skirt...terus berkenan kat skirt yg kaler hitam tu...

Teringin plak nak pakai skirt wa;aupun rasanya dh hmpir 5 tahun aku tak mengenakan skirt labuh...dulu2 selalu gak laa pakai..ala2 kontrol ayu jln sopan santun gituuu..

Tapi itu kisah 5-6 tahun yg lalu la..masa anak sorang n kecik lagi..tapi bila ank dh 2 org nie..mmg seluar jeans jer laa yg menepati keperluan seorang ibu kpd 2 org ank2 yg lasak nie..senang nk melangkah smbil kejar2 diorg time keluar tuh...

Tapi kan, bila tgk kat internet n tgk kt luar2 sana..nampak gadis2 semasa skrg nie kemain bergaya sakan melaram dgn skirt2 labuh plak...macam2 design n cara diorg gayakan..tetiba plak dtg keinginan nak menggayakan skirt nie..

Biarpun sedar cutting dah lari tak sama mcm mula2 kawen dulu..tapi disebabkan keinginan yg membuak2(apekah???)..terus tak peduli n laju jer order skirt nie...

Alhamdulillah, hari kedua wat pembayaran dh dapat parcel nie..

T Q owner Chantek Dress...><


Aku memang biasa wat alamat tempat kerja..tak yakin nak bagi alamat apartment sebab peti surat pun dah tak semenggah. lagipun takut time posmen sampai xde org kat umah..

Teruja giler tgk parcel kaler pink tuh..macam tau2 jer aku nie peminat pink!


Nie alamat n phone number blogshop nie kalau ada sesaper teringin nak order..;p


Harganya RM42 sahaja..

Bank in RM50 nanti owner tu masukkan balance RM8 dlm parcel nie..;p
Nak tengok camner rupa skirt yg aku beli tuh??

Let's cekidouttt!!

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.



Taraaa..

Nie jer pun..plain tapi simple n sweet..

Tak pasti laa sweet sebab berada kat patung tu ke ape..kalo kat aku tak sure laa sweet ker sweat nanti..uhuhuhu..

Kalau aku pakai pun tak mungkin aku akan gayakan seperti kat atas tuh..maklumlaa bumper dah out of service! Wakaka..

Mestilah kenakan dgn blouse or tops yg labuh2 jer..

Tutup perut n montot baru boleh jalan..hehehe...

Kain dia pun sedap jer pakai sebab sejuk n flow down jer jatuh terletak beralun2 gittew..hehe

Nanti2 kalau aku pakai n snap gambar aku letak versi skirt nie tersarung kat aku plak yer??(Itupun kalau semenggah laa..kalau x berapa semenggah kirim salam jer laa..hihihi)

2 comments:

Lyaa Suriany said...

hee tak sabar nk tgk...
nnti hupdate tau akk

azalyea said...

kwang3x..lyaaaa!!!
wat malu akak jer laa budak comei nihh..
depends yer..kalo x sesuai x dapek laa nak boh kat cni..kasik malu sajaa..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...