CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Thursday, November 1, 2012

Macam mana nak upload gambar kat blog ??

Tensionnn!!! Dah lama x update blog..malam nie bila mood nak update blog tiba...tup2 tgk setting post kat Blogger ni dah x sama macam dulu...Mana perginya butang photo yang kita perlu klik untuk upload photo tu?? Xde pun kat atas tempat taip ni ?? Tolong bagitahu jap kat mana yer...ke kat note book aku jer problem ?? Susah hatinyeeee...!!! Help pleaseee..;-(

2 comments:

Norazlina Idris said...

Salam, saya mmg suka nak perut kempis. Tapi masalah saya bila pakai lama sgt korset tu, badan saya jadi gatal. Mcm mana nk buat tu?

Norazlina Idris said...

Salam, saya mmg suka nak perut kempis. Tapi masalah saya bila pakai lama sgt korset tu, badan saya jadi gatal. Mcm mana nk buat tu?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...