CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Tuesday, July 27, 2010

teRimA kaSiH...jaSa kaLian dikeNang..;-)

N3 nie dedicated khas dan eksklusif utk followers terawal a.k.a TOP 3 yg sign in dlm blog aku nie..x sangka ada jugak insan2 yg masih sudi berkunjung ke 'rumah baru' aku yg masih kosong tak 'berperabot' nie..Insya Allah..aku akan decorate dan renovate step by step..
Kat sini nak ambik peluang ucapkan berbanyak2 tenkiu very muchhh kat followers according turn sign up ke blog aku nie..
# 1 : Kas ( my x-classmate '96-97)
.
# 2 : Senah ( my IH student..walaupun ckgu x ajar awak,tapi kehadiran awak dlm dunia nyata dan dunia maya ckgu sedikit sebanyak telah menceriakan hari2 cikgu..thanks my dearr!!..;p)
.
# 3 : Den ( my x-classmates '96-97..thanks sbb bagi kata2 semangat utk Daa kat FB..of course laa Daa rasa sgt frust tapi semangat kengkawan mcm Den membuatkan Daa rasa x nak give up bile berdepan situasi mcm nie..thanks!!;p)
***********************
Yippiiieee!!! Saya kini ceria kembali..dgn blog baru dan semangat yg baru...!!!

2 comments:

Churffinazz said...

huhuhu , welcome cegu .sy pun na berterima kasih kat cegu juga . hehe . ta sangka sy mnceriakan hari cegu . hehe . yg penting , SEMANGAT !! ktorg sntiasa support cegu ! yeahh !!

azalyea said...

ckgu ckp bnde yg benar blaka...from deep in my heart!!tenkiu....;-))))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...