CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Thursday, November 4, 2010

pRojeK menGGiGih : hoMe MaDe A&W fLoaT

Adakah anda merupakah salah seorang penggemar A&W Float??
Gemar menikmatinya tapi bosan nak beratur panjang seperti biasa kat mana2 kaunter restoran A&W ( chewahhh!! Ayat iklan x boleh blahh laa..hihihi)
Samalah juga dgn saya..
Saya merupakan salah seorang dr penggemar setia A&W Float...kalo ke A&W tak sah kalo x pekena Coney Dog dgn float nie...
Disebabkan dh berbulan2 jugak rasanya x pekena float nie..tetiba jer tekak Melayu aku yg 'bajet' Minah Salleh nie rasa teringin nak menikmati minuman nie...
Bagitau kat mr hubby so dia ckp ape susah(huh!ayat mcm nak ajak pi A&W!!)..pastu dia sambung lagi..."try wat kat umah nak?Senang jer pun..kalo nak abang kuar jap gi cari barang2 " huhuhuhu..gitulah lebih kurang dialog laki aku di tengah hari yg hening sebelum kuar Solat Jumaat tadi..hehehehe...
Cengginih laa lebih kurang rupa my homemade A&W Float..
Rupa ada laa leboh kurang..kalo masuk dlm paper cup ada label A&W tu konpem sama..hehehe..
Then,rasa plak..perghhh!!! Mabelesss uols! EH! Aku bukan nak masuk bakul angkat sendiri tau!
Tak caya try laa sendiri...sukati nak masuk aiskrim lebih ke sarsaparilla lebih ke..;-)

Jom tengok cara2 menyediakan benda nie yg semudah ABC !
Ceduk aiskrim perisa vanilla ikut suka berapa banyak yg anda suka..aku suka aiskrim lebih dr sarsi so aku taruk laa aiskrim xtra...hehehe


Cedukkan masuk kat dalam gelas...nyum3x..


Dah siap masuk air sarsaparilla..
Tengok layer tuh! Ada gak laa rupa kan?Hehehe..

Done!
Sedia utk dinikmati...slurrpppp!!!



Sedapppppp...
Tak caya??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ini buktinya..sekian,terima kasih!
Hehehe..

1 comments:

HirumaKecil said...

Makan sorang2.. Isk3.. camni la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...