CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.0176776001

Sunday, March 6, 2011

eXam paPer: 2 kelaS daH siaP, 1 kelas laGi daLam pRoses..

Alhamdulillah,berkat x buat kerja last minutes, slow but steady+consistent...siap jugak aku marking exam paper utk dua buah kelas yg aku ajar iaitu 5A5 dengan 4A6...yg kelas 5A5 dah siap dari hari Jumaat ritu lagi, 4A6 punya plak baru jer siap kul 3.30 petang tadi...settlekan kelas diorg punya dulu sebab esok nak pulangkan pada diorang then terus bincang n suruh diorg buat pembetulan...yg 4A8 tu akan semak secara slow+steady but consistent...sebab hari Selasa nie ada double period dengan kelas diorang n nak pulangkan pada hari Selasa nie...
So, buat masa nie..sedang cuba untuk merehatkan otak buat seketika dengan melayan internet..melayan FB dan blogwalking jer sebenarnya...jap2 lagi nak sambung marking paper budak2 bertuah kat 4A8 tu plak..
Mujurlah kali nie ujian sajer..soalan pun senang untuk disemak > soalan rumusan +tatabahasa yg simple sajer! Kalo time peperiksaan pertengahan tahun or akhir tahun, jenuhlah sikit nak menyemak..kene ambil masa sebab ada 2 kertas dan perlukan ketelitian nak semak karangan diorang..
Result diorang plak, bagi 5A5 ada improvement..maybe sebab dah lobi habis2an b4 test ritu..n maybe masing2 dah timbul kesedaran dan keinsafan kot..compared than tahun lepas yg mana diorang lebih banyak2 main bajet2 macam honeymoon laa..hehehe..
Bagi 2 kelas tingkatan yg baru jer kuterajui tahun nie, ada laa sedikit sebanyak buat kesilapan..maybe sebab diorg masih baru dan belum terbiasa dgn format SPM Bahasa Melayu...selama nie dok main tembak2 jer kat kertas OMR! Yg kelakarnya ada jugak yg tanya ada soalan objektif ke tak untuk soalan BM SPM! Hahahaha...lepas2 nie nak kena all out laa..nak pastikan kesilapan yg sama tak berulang untuk peperiksaan pertengahan tahun Mei nanti..
Insya Allahh...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...