CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.0176776001

Tuesday, March 1, 2011

muSim maRKinG paPer daTanG laGiiii...

Kelmarin, Isnin 28.03.2011 bermulalah Ujian 1 (2011) bagi sekolah aku SMK Ideal Heights..macam biasa, musim exam nie lega laa sikit tenaga dari segi nak mengeluarkan suara, tapi berganti pulak dengan tenaga untuk mengawas gerak geri dan tingkah laku budak2 dalam kelas sewaktu exam.
Macam biasa jugak, paper aku iaitu paper BM akan berlangsung pada hari pertama ujian/peperiksaan..so, nak kene cpeat dan pantas dalam segala segi..dari segi menaip soalan, menghantar ke pejabat untuk dicetak,menstapler kertas2 soalan dan juga mengagihkannya mengikut kelas2 yang ada..bila budak2 dah siap jawab pulak...kene laa cepat2 marking sebab paper BM laa paper yg memakan masa yg lama sebab ada essay..mujur kali nie takde karangan umum, just soalan rumusan dgn soalan tatabahasa sajer..so, takde laa kelam kabut sangat nak menyiapkannya..
Azam tahun nie,nak cepat2 siapkan marking kertas budak2 tu..dah xnak wat keje last minutes..pening nanti!
Alhamdulillah...so far dah start marking paper beberapa org pelajar 5A5 ...bila dah kuasai soalan dan skema, senanglah kerja2 marking kertas tu nanti..
Nie laa paras rupa meja aku kat sekolah..semak samun tu dah jadi adat laa kat meja aku nih..tak pernah well organized mcm meja org2 lain..kalo kemas pun kejap jer..lepas tuh dah bersepah balik..
Kat atas tu adalah rupa skrip jawapan budak2 dari kelas 4A6,4A8 dan 5A5 yang menunggu untuk disemak..
Insya Allah..akan cuba disiapkan secepat mungkin!
Chaiyok Cikgu Ieda Chaiyok!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...