CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

~ PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FOR HEALTH & BEAUTY ~

Jika anda berminat untuk membeli korset Premium Beautiful ( satu-satunya korset untuk 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan ) serta berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut peluang biz Premium Beautiful dalam mengubah kehidupan anda, bolehlah menghubungi saya untuk menetapkan temujanji hari ini. Runding cara dan demo adalah PERCUMA.



0176776001

Wednesday, August 17, 2011

iFtaR raMaDhaN @ tRopiCaNa goLf cLuB & reSoRt

Assalamualaikum...
Alhamdulillah, hari nie dah selesai 17 hari umat Islam berpuasa...so far kami sekeluarga sangat bersyukur sebab berjaya menjalani ibadah puasa tanpa sebarang masalah..
Alhamdulillah sekali lagi..murah rezeki kami sekeluarga...hari Isnin lepas, 15 Ogos..sekali lagi ada vendor Perodua tempat kerja hubby sudi nak sponsor iftar staf2nya kat Tropicana Golf Club & Resort..;-)
Jadi , on that day... lepas hubby sampai kat umah dlm kul 6 petang,kami pun bertolak laa ke TGCR nie..
Masing2 cuak sebab x pernah sampai langsung ke TGCR nie..berpandukan GPS dan bantuan dari Allah, kami berjaya sampai ke sini dgn selamat tanpa sebarang sesat barat!

Entrance Tropicana...
Perasaan teruja sewaktu menjengah masuk ke kawasan nie usah diceritakan laa..sebab kat sini semuanya rumah2 yg layak digelar istana jer melata di seluruh kawasan nie...kagum giler tgk 'kemewahan' rumah2 kat sini...
Masuk2 jer kat tempat buffet tu...terus chopp tempat then gi survey2 makanan..
Yaa Allahh..teruja betul aku tengok pilihan2 makanan yg ada kat sini..memang terbaik laa...sepanjang2 kawasan ada menyajikan pelbagai pilihan makanan...
Rambang mata nak memilih yang mana satu nak telan dulu!
Tapi...sebagai muqaddimah n3..
Aku makan nie...tapi idok ler sorang2..share 4 beranak sbb nak spend space kat dlm perut utk makanan2 lain lagi..;p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Satay ayam + daging ^,^
Then second round aku belasah bende nie plak abes licin sepinggan...sebab sodappp sangat...
.
.
.
.
.
.
Beriani Kambing...
Disusuli dengan udang besor gedabak, sotong bakar...
Lepas tu sendawa bunyi..."MBEKKK!!MBEKKK!!.." (<<<<  Okey, agak melampau statement ini!)
Astaghfirullahalazim....
Tak cukup round kedua..
Acara makan2 diteruskan lagi dgn tiba2 sahaja kami laki bini mentransformasikan diri kepada CANNIBAL HOLOCAUST!
Tak caya??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
See..???
Licin daging kami kerjakan, uols!
Sampai tinggal tulang nie sajork!
Wakakaka..
Idok ler...ini Sup Gearbox sebenarnya...malu2 kambing aku sedut pakai straw di khalayak lelaki2 semua! hehehe..
Lepas third round tu...ruang2 kat dlm perut terasa dah mampat!
So, harus laa berjalan2 bajet2 exercise untuk mempercepatkan kadar pencernaan dgn harapan masih ada ruang untuk terus menyumbat makanan ke dalam perut nie..;p
Sambil ronda2 cuci mata, sempat laa jalankan tugas aku sbg blogger tegar...snap gambar sekeping dua (?) demi kelangsungan modal nak update blog sendiri!
Biarlah gambar yg bercerita..








































Sekian, terima kasih kerana sudi singgah di sini..;p

2 comments:

HirumaKecil said...

Hahaha.... Yg baju hitam tu posing xleh blah.. Bajet kiut leh... Beriani kambing tu nampak mengancam...

syahida said...

Takper laa kasi laa chance baju hitam tu menggedikx kat blog sendiri!
Btw..beriani kambing tu terbaekkk wokk!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...